Provod na vodi - splavovi u Beogradu


Beograd vam nudi pregršt dobrog provoda na reci i sa splavovima spada među najbolje gradove u svetu po provodu.
Splavovi u Beogradu već dugi niz godina su simbol naše prestonice i ono po čemu smo nadaleko poznati. Na sam pomen njihovog imena prva asocijacija su provod do jutra, mnogo dobra energija i nezaboravno druženje. Naša preporuka je da ove sezone obavezno posetite neke od beogradskih splavova, kao što su splav Lasta ili splav Kućica. Takođe, tu su i posebno aktuelni splav Tag, splav Kartel i splav Konzulat.

Splav Lasta  

Splav Lasta
Smešten je na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na sajmu, na obali Save, splav Lasta nalazi se na adresi Sajamski kej bb. Lokacija splava Lasta je idealno mesto za priliku da upoznate najlepše devojke i momke, ali i da uživate u odličnoj muzici, koja pomera granice najboljeg gradskog provoda.
REZERVACIJE - Splav Lasta
Splav lasta matine
Splav Lasta je mesto koje je tu da vas povede put najboljeg iskustva, koje predstavlja drugo ime za sjajne trenutke koji se pamte čitavog života.

Splav Tag

Idealno mesto ukoliko ste ljubitelj noćnih ili dnevnih izlazaka gde je kranji rezultat zagarantovano dobar provod. Na splavu se možete opustiti u fenomenalno spremljenim preukusnim gurmanskim zakuskama, kao i prelepom pogledu na stari Beograd.
REZERVACIJE - Splav Tag
Splav Tag
Ambijent splava Tag modern je uređen i gde god da se nalazite u klubu, zaista ne postoji mesto gde će vam biti loše. Osoblje splava veoma je profesionalno, a atmosfera veoma prijatna.
Za sva pitanja i rezervacije kao i program na splavovima mozete pogledati na portalu kudaveceras.rs kao i rezervisati na broj telefona 062262212.